God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år

Dalslands ballongklubb önskar alla medlemmar, samarbetspartners och ballongvänner God jul och gott nytt år!! 2012 har likt tidigare år bjudit på spännande ballongupplevelser, både på marken och i luften och alltid i god anda! 2013 är jubileumsår med allt vad det innebär och klubben arrangerar även sitt fjärde SM.

Flygning på gång...

I fredags planerades det för flygning i närområdet av Högsäter! Du vet väl att du som medlem kan anmäla dig till "Far eller flyg"-listan? Du får ett SMS när det är vackert väder och flyging planeras. Fungerar lika bra som vilken vädersida som hellst... :)

När flygningen har varit vet du väl att det kommer ett härligt reportage med bilder under "Senaste flygningen" eller "Bilder" i menyn?

Bilderna kan du som inte är medlem också ta del av och blir du lockad att delta vid flygningarna är du välkommen... kontaktuppgifter finns under "Klubben" i menyn.

Skolflygläger 27-28 oktober

Om du är intresserad av hur man blir ballongpilot eller bara vill lära dig mer om ballongflygning så är ett skolflygläger verkligen att rekommendera. Nu är det dags för skolflygläger i Örebro helgen 27-28 oktober. Känns det intressant så kontakta Kenneth på telefon 0706-640 521 för mer information. 3 stycken har redan visat intresse för att åka dit.

Utbildningskvällar hösten 2012

Under den mörkare årstiden då det tyvärr inte blir att vi lika ofta träffas vid flygningar så passar vi på att samlas till utbildningstillfällen istället. Samtliga tillfällen är på N. Kyrkovägen 7 i Högsäter mellan 17.00 och ca 18.30.

18 november fortsätter vi prata säkerhet tillsammans med piloterna Anders & Susan Åkvist.

Alla är välkomna!

Ölands skördefest 27-30 september

PumporDen 27-30 september 2012 är det stor skördefest över hela Öland! Dalslands ballongklubb har deltagit några gånger och det är en trevlig helg!

Boendet är planerat till Ölands djurpark i fyrbäddsstugor, ca 1.400 kr/natt eller ca 2.500 kr för torsdag-söndag. Utöver "fri flygning" brukar ballongerna på plats delta vid en Night Gloow, i år på Böda Strand på norra Öland. Är du intresserad av att delta vid festen? Kontakta Susanne 070-639 70 26 eller Eva 070-664 05 23 snarast.