6 juni

6 juni brukar enligt tradition för klubben innebära Social afton med grillat, rabarberpaj, tipspromenad, klubbmästerskap för crew och piloter samt mycket annat socialt. Tipspromenad hittar ni digitalt här nedan på hemsidan. Men i övrigt får vi vänta lite på att kunna ordna en Social afton. Men en 6 juni-hälsning med en överraskning kommer i alla fall här och nu. GRATTIS Barbro! Hoppas ni alla har ett härligt firande!

 

Delta i den digitala tipspromenaden 2021!

Välkommen till Dalsland ballongklubbs digitala tipspromenad 2021! 

När vi inte kan ses för Sociala afton den 6 juni valde vi att försöka genomföra en av höjdpunkterna under dagen - tipspromenaden! Du startar den digitala promenaden via länken nedan. Besvara alla frågor och avsluta med att skickar in dina svar. Tipspromenaden är öppen till och med 14 juni. 

Efter vi har rättat presenteras de rätta svaren och vinnaren på hemsidan och Facebook. Priser kommer delas ut till de med flest rätt!

Lycka till!!

Årsmöte 2021

I år satsar vi på ett digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl. 18.00 via Microsoft Teams.

Testmöte inför årsmötet
För att hjälpa till med tekniken kommer vi även ha ett test-möte den 25 mars mellan kl.19.00-20.00. Testmötet är till för att du i lugn och ro ska kunna prova koppla upp dig och få igång tekniken innan årsmötet. För att närvara vid årsmötet behöver du inte vara med vid testmötet utan det är enbart för att underlätta med tekniken för dig.

Anslut via telefon eller dator
Om du ansluter till mötet via mobiltelefon behöver du installera en "app", länken som skickas ut efter anmälan tar dig till denna installation automatiskt. Väljer du att koppla upp dig via dator går det att använda webbläsare såväl som att installera Microsoft Teams. Har du inte möjlighet att delta vid test-mötet och behöver få testat din uppkoppling kan du höra av dig och avtala en annan tid.

Anmälan för att få länk
För att kunna säkerställa röstlängden behöver vi få in en anmälan om att du vill närvara på årsmötet. Din anmälan vill vi ha in via följande formulär Anmälningsformulär årsmöte senast 22 mars. Du kommer därefter att få en länk till testmötet och senare även till årsmötet.

Dokument inför årsmötet
Verksamhetsberättelsen och andra dokument inför årsmötet publiceras på hemsidan under medlemsdelen.

Frågor
Frågor som rör tekniken för årsmötet besvaras av Niclas telefon 0704-475 793 och övriga frågor går bra att ställa till Eva på telefon 0706-640 523.

Alla är varmt välkomna att delta!!

Virtuell fika 2 maj, kl 17.00

StartfältInom klubben värnar vi om att umgås, inte bara i samband med ballongflygning utan även i andra sammanhang. Eftersom situationen är som den är med pågående pandemi och därför svårt att träffas fysiskt försöker vi hitta på annat sätt att umgås!

 

Vi har skapat ett virtuellt startfält där vi kan vi träffas och prata om ballongflygningar vi minns och kommer att minnas eller givetvis om vad ni vill. 

På söndag kl 17 önskar vi att så många som möjligt dukar fram kaffe och fika, slår sig ner framför datorn och ansluter till denna virtuella mötesplats.

Det gör man genom att ansluta till https://www.wonder.me/r?id=891e4bb1-261e-45e0-9684-3037364f0464

 Vid första besöker kommer du att bli ombedd att skapa en avatar, dvs en profilbild och ange ditt namn och se till att mikrofon och webkamera fungerar. Därefter hamnar du i detta virtuella startfält och kan flytta runt din avatar och och kan prata med dom som befinner sig i närheten.

Vill du prova hur det fungerar och kanske även förbereda ljud/bild kan du ansluta när som helst. 

 

Tid: Söndag 2 maj kl 17.00
Plats: https://www.wonder.me/r?id=891e4bb1-261e-45e0-9684-3037364f0464

Observera att du inte behöva tänka på att hålla avstånd!

Alla är välkomna!